تنظیم مجدد کارخانه

تنظیم کارخانه موبایل

فرآیند تنظیم مجدد یا تنظیم مجدد کارخانه باعث حذف تمام اطلاعات از حافظه داخلی گوشی میشود.

و گوشی به حالتی که تازه خریداری شده است، بنظر می رسد.

هر از چند گاهی، اجرای تنظیم مجدد کارخانه برای محصول مناسب است.

زیرا عملکرد دستگاه پس از اولین روزی که از آن استفاده می کنید فعال می شود.

اگرچه محتوای کارت SD در طول تنظیم مجدد کارخانه حذف نمی شود، اما پیشنهاد می شود تا آن را به دلایل امنیتی پاک کنید.

 

چه اطلاعاتی حذف خواهند شد؟

  • اکانت گوگل
  • سایر اکانت های ایمیل و اپلیکیشن
  • تنظیمات سیستم سفارشی
  • تنظیمات اپلیکیشن سفارشی
  • تمام برنامه های دانلود شده
  • مجوز حقوق دیجیتالی (DRM)
  • موزیک، تصاویر، اسناد و بک آپ های ذخیره شده در حافظه داخلی

 

برای انجام ایمن این عملیات، توصیه می شود تا قبل از انجام اینکار از تمام اطلاعات بک آپ گرفته شود.

نکته: از زمان انتشار اندروید ۵٫۱، گوگل برنامه حفاظت از تنظیم مجدد کارخانه را برای جلوگیری از بازیابی محصول (در صورت سرقت رفتن) منتشر کرد.

 

از منوی گوشی:

۱: به منوی تنظیمات، دکمه General، بک آپ و تنظیم مجدد (با توجه به نسخه اندرویدی که این منوها ممکن است تغییر دهند) بروید.

و سپس بازیابی دیتای کارخانه را انتخاب کنید.

 

۲: تنظیم مجدد گوشی را بزنید. تایید سوال می شود.

 

از منوی start (تنظیم مجدد سخت):

در طول روشن شدن گوشی موبایل، ترکیب مهمی وجود دارد که می توان وارد صفحه اصلی شد که در آنجا تنظیم مجدد کارخانه انجام می شود، این روش با عنوان تنظیم مجدد سخت شناخته شده است.

این پروسه استاندارد نیست- که به مدل بستگی دارد.

گاهی اوقات حتی در مدل مشابهی پس از ارتقا یافتن به نسخه جدید اندروید تغییر می کند.

روند تنظیم مجدد سخت را می توان در کتابچه راهنمای محصولات پیدا کرد (از LG.com نیز قابل دانلود است).

اما لطفا توجه داشته باشید که این روند فقط برای مدل هایی با نسخه اصلی اندروید بیان می شود.

در اینجا به بعضی از رایج ترین ترکیبات اشاره می شود:

مدل های جدید (G3، G4، Flex، Flex 2، Magna، Spirit، G Pad و …)

  • ابتدا گوشی را خاموش کرده، کلید صدای پایین (volume down) را زده و نگهدارید و سپس کلید پاور را زده تا اینکه لوگوی ال جی ظاهر شود.
  • بلافاصله کلید پاور را آزاد کنید (در حالیکه کلید صدا را نگهداشته اید) و سپس آن را فشار داده و مجددا نگهدارید.
  • زمانی که صفحه تنظیم مجدد دیتای کارخانه ظاهر شد، تمام کلیدها را آزاد کنید.
  • از عملکرد کلیدهای صدا مانند up/down برای برجسته کردن گزینه yes استفاده کنید و سوئیچ پاور را برای تایید بزنید.

 

مدل هایی با دکمه مرکزی فیزیکی (تولید بهینه)

روش ۱ (L5 و مشابه):

  • کلیدهای Vol + Down + on را بزنید و نگهدارید.
  • زمانی که LED پایین (کلیدهای منو و Back) چشمک زد، کلیدها را رها کرده و کلید Home را بزنید و نگهدارید تا اینکه صفحه تنظیم مجدد ظاهر شود.

 

روش ۲ (L5 II و مشابه):

  • کلیدهای Up + Vol Down + Home را زده و نگهدارید.
  • دکمه پاور را بزنید.
  • کلیدهای Up / Down + Home را زده و نگهدارید تا اینکه صفحه تنظیم مجدد ظاهر شود.

 

روش ۳( Dual L5 II، L9 و مشابه):

  • کلیدهای Power + Vol Down + Home را زده و نگهدارید.

ساعت G

  • با خاموش بودن ساعت (تنظیمات – خاموش)، دکمه پاور را برای چند ثانیه بزنید و زمانی که لوگوی ال جی ظاهر شد، انگشت خود را از گوشه سمت چپ بالا به گوشه سمت راست پایین بکشید.
  • منو با دکمه های لمسی پایین باز می شود (۲ جهت دار و دکمه مرکزی). جهت راست را زده تا اینکه عبارت “حالت بازیابی” دیده شده و سپس آن را با دکمه وسط انتخاب کنید. ساعت راه اندازی خواهد شد، آیکون اندروید با علامت تعجب در پس زمینه نمایش داده می شود.
  • صفحه ربات را لمس کنید و منو ظاهر می شود. هیچ دکمه لمسی در اینجا وجود ندارد. انگشت خود را روی صفحه بکشید تا گزینه ها حرکت کنند. گزینه ها را از بالا به پایین و از چپ به راست حرکت داده تا یکی از آنها انتخاب شود، همچنین می توان از دکمه پاور برای انتخاب کردن استفاده کنید. گزینه ها را به پایین کشیده تا حافظه/ تنظیم مجدد کارخانه پاک شده و سپس انتخاب کنید.

در این صفحه، تنظیم مجدد را تایید کنید. Yes- حذف تمام اطلاعات کاربر را تایید کنید.

راه اندازی مجدد شروع می شود و زمانی پایان یافته که راه اندازی مجدد (Reboot) با خاموش شدن دستگاه بطور نرمال انتخاب شود.

مطالب بیشتر در صورت علاقه مندی: عمر طولانی باتری موبایل ها

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *