چرا کولر گازی آبریزی دارد ؟
آب حاصل از رطوبت کولر گازی به وسیله یک لوله به سمت ناودانی منتقل می شود تا به سمت بیرون هدایت شود در صورت بسته و یا مسدود بودن مسیر خروج آب ممکن است آب به بیرون هدایت نشود و نتیجه آن آبریزی و یا چک کردن از کولر گازی باشد. البته گاهی اوقات ممکن است شکستن سینی و قاب ناودانی سبب آبریزش کولر گازی شود در این شرایط آب به صورت قطره ای از جلو کولر گازی سرازیر می شود. البته لازم است بگوییم گاهی اوقات می توانید در همان ابتدا مشکل را برطرف نمایید اما بی توجهی شما می تواند منجر به آسیب های بیشتر شود. بنابراین در صورت مشاهده ترک سیاه بر روی پنل کولر گازی آن را جدی گرفته و برای برطرف کردن آن اقدام نمایید.
از دیگر دلایل آبریزی آب از کولر گازی قرار نگرفتن صحیح لوله درین می باشد که شاید بتوان گفت از شایع ترین دلایل می باشد چرا که گاهی اوقات تا خوردگی منجر به بروز این مشکل می شود و در بخر مواقع ممکن است لوله درین با گرد و خاک مسدود شده باشد. شاید لوله درین را در یک سطل و یا بطری قرار داده اید که در صورت جمع شدن بیش از حد آب در ظرف آب به داخل لوله برگشت داده می شود که در این شرایط شاهد آبریزی کولر گازی هستیم.
آب دادن کولر گازی در زمستان
شاید لازم است قبل از آنکه علت آب دادن کولر گازی را بدانید اطلاعاتی درباره تولید این آب داشته باشید و بدانید این آب از کجا می آید ؟ همان طور که می دانید رطوبت موجود در هوا بعد از مدتی و در اثر تغییر دما از حالت گاز به مایع تبدیل می شود و شما شاهر قطرات آب بر روی کولر گازی خواهید بود. شاید در مطالب قبلی خوانده اید که درباره کاهش رطوبت به وسیله کولر گازی اشاره کردیم. بله درست است در مناطق مرطوب از کولر گازی برای کاهش رطوبت استفاده می شود.
از مشکلات شایع در کولر گازی که بیشتر در فصل تابستان رخ می دهد آب دادن کولر گازی است زمانی که این اتفاق رخ می دهد نمی توان مانند سابق از کولر گازی استفاده نمود و عملکرد دستگاه دچار اختلال می شود. البته گاهی اوقات دیده شده است آب دادن کولر گازی منجر به آسیب های دیگر به خانه هم شده است بنابراین لازم است در صورت مشاهده هر گونه نم دادن سریعا برای برطرف کردن مشکل اقدام نمایید. به همین منظور لازم است اطلاعات خود را در این باره افزایش دهید تا بتوانید مشکل را بیابید.
همان طور که می دانید گاز مبرد در کولر گازی برای ایجاد سرما ابتدا به حالت گاز می باشد و بعد از انتقال به لوله های آواپراتور به حالت مایع تبدیل می شود و به دمای صفر درجه هم می رسد با برخورد هوای گرم اتاق به کویل ها قطرات آب ایجاد می شود که باید با تنظیمات دمایی این حالت را به حداقل برسانید.