نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت ، ساختمان بنیامین ، پ 145، طبقه 5 ، واحد18 – مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ
دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق :77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب 44153186 شعبه شمال 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت ، ساختمان بنیامین ، پ 145، طبقه 5 ، واحد18 – مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

 دفتر مرکزی: 66097851
 مرکز تعمیرات: 66097859
 شعبه شرق :77978135
شعبه هفت تیر: 88836102
شعبه جنوب: 55300568
شعبه غرب 44153186
شعبه شمال 26721443
شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

تلویزیون های خمیده

فهرست مطالب

دانستنی هایی درباره تلویزیون های خمیده

تلویزیون های خمیده یکی از جدید ترین انواع تلویزیون به شمار می روند که به دلیل ظاهر متفاوت و جالبی که دارند، مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفته اند. این محصول چند سالی است که توسط برخی از شرکت های مطرح همچون ال جی تولید می شود و معمولا به پنل‌ OLED مجهز شده اند. تصورات و باورهای مختلفی در مورد این نوع تلویزیون وجود دارد و بسیاری از کاربران به دنبال کسب اطلاعات بیشتری در مورد آن می باشند.

ظاهر جذاب این محصول باعث شده که بسیاری از کاربران مشتاق به تهیه آن باشند؛ در حالی که عدم اطلاع از ویژگی های ساختاری، موجب ایجاد تردید در بین خریداران تلویزیون ال جی شده است. در این مطلب با کمک کارشناسان تعمیرات تلویزیون در نمایندگی ال جی، هر آنچه را که لازم است در مورد تلویزیون های خمیده بدانید، به اطلاع شما مخاطبین عزیز می رسانیم تا در صورت تمایل به خرید این محصولات ویژه و خاص، دچار مشکل نشوید.

تاریخچه تلویزیون

تاریخچه تلویزیون به سال 2013 بر می گردد. همین چند سال پیش بود که ال جی اولین پنل های OLED خود را به صورت رسمی معرفی و رونمایی کرد. یک سال بعد و در نمایشگاه CES  ، کاربران شاهد عرضه اولین مدل های خمیده ال جی در مقیاسی گسترده تر بودند. جالب است بدانید که تیوب کاتدی در پنل‌ برخی از نمونه های تلویزیون قدیمی تر نیز دارای سطحی خمیده بودند.

در واقع می توان گفت که تلویزیون هایی با پنل غیر مسطح، پیش تر نیز وجود داشته اند و این مساله چندان تازگی ندارد. اما یک ویژگی در پنل تلویزیون وجود دارد و آن این است که این این پنل ها، به شکل مقعر ساخته شده اند. این در حالی است که تلویزیون‌های CRT قدیمی، سطحی محدب داشتند و اشکالات زیادی متوجه ‌شان بود.

مزایای نمایشگر خمیده

تلویزیون های خمیده مزایایی را برای کاربران به دنبال دارند که یکی از موارد شناخته شده آن، افزایش کیفیت نمایش سه بعدی تصویر می باشد. همچنین ال جی مدعی است که این محصولات، زاویه دید را افزایش داده و به این ترتیب، شرایط بهتری را در هنگام تماشای تصاویر برای کاربران فراهم می کنند. کاهش اعوجاج تصویر، بازتاب کمتر و افزایش نسبت کنتراست هم از دیگر مواردی است که به عنوان مزایای این نوع تلویزیون ذکر شده است. اما یکی از مزایایی که ال جی تاکید بسیاری روی آن دارد، مفهومی به نام Horopter است.

تلویزیون های خمیده شامل نقاطی در فضا هستند که توسط دو چشم به یک شکل دیده می ‌شوند. در واقع هوروپتر یک کمان است که بیننده در مرکز آن قرار دارد. به واسطه این ویژگی، چشم در هنگام تماشای تلویزیون، نیاز به فوکوس مجدد ندارد. نکته مهم این است که کلیه موارد ذکر شده ممکن است جنبه تبلیغاتی داشته باشد و با این هدف از سوی سازنده مطرح شده باشد که نظر کاربران به سمت این محصول جلب شود. کاهش بازتاب، بزرگ تر بودن تصویر از اندازه واقعی و رفع معضل زاویه دید را نیز باید در فهرست مزایا به شمار آورد.

معایب تلویزیون خمیده

در کنار همه مزایا و ویژگی های مثبتی که تلویزیون هی خمیده ال جی فراهم کرده اند، این محصولات دارای مشکلات و معایبی هم هستند. یکی از معایب این محصول این است که اگر کاربر در موقعیت مناسبی نسبت به تلویزیون ننشسته باشد، زاویه دید و همچنین کنتراست ضعیف تری را نسبت به دیگر تماشاچیان تجربه خواهد کرد. مساله بعدی این است که این مدل برای اتصال به دیوار چندان مناسب نبوده و بهتر است که روی میز یا پایه قرار بگیرد.

شرکت های تولید کننده تلویزیون تلاش می کنند که عرض محصولات خود را کم تر کنند؛ این در حالی است که پنل خمیده موجب افزایش ضخامت تلویزیون می گردد. شاید مهم ترین عیب و ایراد تلویزیون های خمیده را بتوان قیمت آنها دانست؛ نمایشگر این محصول نسبت به سایر مدل ها گران تر بوده و به همین دلیل تعمیرات آن نیز هزینه بر خواهد بود. و به عنوان آخرین مشکل تلویزیون های خمیده، باید به این نکته اشاره کرد که نمی ‌توان حالت خمیده را در این محصول غیر فعال نمود.

امتیاز بده، تخفیف بگیر!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 8 =